Sponsoren


Warning: Use of undefined constant gad_content_tag_filter_replace - assumed 'gad_content_tag_filter_replace' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/spg-oostachterhoek.nl/public_html/wp-content/plugins/web-ninja-google-analytics/webninja_ga.php on line 1813
  • Onze Sponsoren en Donateurs:

In de ‘drop’ menu van sponsoren kunt uw onze huidige sponsoren en donateurs bekijken

  • Kledinginzameling VPGO:

Het paardrijden voor mensen met een beperking wordt mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost. Dit is een overkoepelende organisatie van verschillende stichtingen in Oost-Nederland.

De VPGO zamelt regelmatig in steden en dorpen gebruikte kleding, schoenen en gordijnen in. Speciaal bedrukte zakken worden bezorgd met daarop de ophaaldatum van de kleding. Eveneens vindt u regelmatig een advertentie in de (regionale)dagbladen.

U kunt ook gebruikte kleding, schoenen en gordijnstoffen in dichte plastic zakken zelf naar de kleding containers brengen, hier zijn twee mogelijke locaties voor;

  • Rouwmaat in Groenlo, adres: Den Sliem 93 Groenlo.  Maandag t/m vrijdag 07:00 – 16:30 en op zaterdag 07:00 – 11:30.
  • Hippisch Centrum de Achterhoek, adres: Dinxperlosestraatweg 122a IJzerlo.

De opbrengst van de gebruikte kleding uit deze containers gaat rechtstreeks naar onze stichting!
Zonder deze sponsoring is paardrijden voor mensen met een beperking niet mogelijk voor de nu geldende tarieven!
Ook u kunt iets doen. Bent u betrokken bij een school, club of buurt en wilt u een goed doel steunen? U kunt als groep zakken krijgen waarmee u samen kleding ophaalt. De opbrengst van het gewicht aan kleding komt dan ten goede aan onze stichting. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met Gerdie van Everdingen:
sponsoring@spg-oostachterhoek.nl

  • Mogelijkheden van sponsoren/doneren:

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze stichting te kunnen sponsoren, bijvoorbeeld:

– Vanaf €50,- per jaar kunt u “Vriend van SPG Oost Achterhoek” worden;

– een eenmalige bijdrage ter ondersteuning van een project, evenement of harnagement.

Bent u geïnteresseerd geraakt om ons te sponsoren of wilt u een donatie doen?
Neem dan contact op met mevr. Gerdie van Everdingen: sponsoring@spg-oostachterhoek.nl 

  • Nalatenschap

Er is een mogelijkheid om te doneren (schenking van geld of goederen) via uw nalatenschap. Nalaten aan een goed doel kan alleen via een testament dat door een notaris is opgemaakt. Wilt u SPG Oost Achterhoek ook na uw overlijden blijven steunen? Bespreek dan de mogelijkheden met uw notaris.
(www.notaris.nl is een site met informatie hierover. Via deze site kunt u een dichtbij zijnde notaris vinden.)

  • Grote Club Actie

Ieder jaar doet SPG Oost-Achterhoek mee met de Grote Clubactie. Onze ruiters en menners verkopen dan loten voor de stichting. Van elk verkocht lot gaat 80% direct naar de stichting. Van de overige 20% maakt de Grote Clubactie de loterij voor het volgende jaar mogelijk. Mede dankzij deze actie kan de stichting haar werk blijven doen.

  • ANBI

SPG Oost-Achterhoek is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat u giften aan onze stichting mag aftrekken bij uw belastingaangifte.